Farmacia Farmadex - Calea Moșilor

2 recenzii - Adaugă o recenzie
Calea Moșilor, nr. 280, Sector 2, București

Programul farmaciei

Luni Non stop
Marți Non stop
Miercuri Non stop
Joi Non stop
Vineri Non stop
Sâmbătă Non stop
Duminică Non stop

Despre farmacie

Farmacia Farmadex - Calea Moșilor face parte din grupul de farmacii Farmacia Farmadex. Unitatea se află pe Moșilor, în Sector 6, București.

Informații greșite? Raportează aici

Păreri

Radu Balan

Buna ziua , Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi transmiteti cat costa un vaccin zona pentru un adult. Va multumesc , R.Balan

silvia carahoncea

Farmacie foarte bine aprovizionata, preturi foarte bune, pacat ca in ultimul timp au aparut in cadrul personalului, tineri care nu prea stiu sa indrume cumparatorii, par deja suparati pe locul in care lucreaza si nici nu stiu , sau nici nu vor sa stie ce produse au spre vanzare. Intr-o seara, o tanara mi-a spus ca nu are plaqueline/ eloquine sau altceva preventiv malariei, nu a vrut sa se uite in calculator, m-a expediat repede simtindu-ma prost ca am deranjat-o. Si stupoare, dimineata la ora 7:30, dupa ce a venit doamna farmacista, amabila si cu zambet pe fata si cu ceva ani de munca, mi-a dat chiar plaqueline. Oare se aprovizionasera peste noapte!? De atunci prefer daca o vad pe tanara la ghiseu sa merg la alta farmacie si nu sunt singura, in cartier locuiesc personae invarsta care au nevoie de putina intelegere! Multumesc!

Etichete

Notează această farmacie
Cum ai nota experiența ta în Farmacia Farmadex - Calea Moșilor?
București
Suceava
Timișoara
Brașov
Onești
Târgu Mureș